Horeca Stageplaatsen Suriname

Ben jij een gedreven student die droomt van een toekomst als leidinggevende in de horeca?

Dan biedt een stageperiode in Suriname jou een unieke kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en een onvergetelijke ervaring op te doen! Tijdens deze stage krijg je de kans om jouw leiderschap in de praktijk te brengen.

Rebuild Suriname wil dat jouw verblijf in Suriname een ervaring is waar je veel plezier aan beleeft. Maar er komt veel bij een (tijdelijk) vertrek kijken:

 • de reis ernaar toe
 • jouw huisvesting in Suriname
 • contract, visa, werkvergunning en andere formaliteiten
 • transport in Suriname
 • geldzaken
 • de thuisblijvers

Wj zorgen ervoor dat voor jouw vertrek alles tot in de puntjes geregeld is zodat jij jouw stage onbezorgd kan uitvoeren. 

Werken in de nieuwe internationale hotspot van Paramaribo!

Met een uitnodigende sfeer die uitbundige elegantie en verfijning uitstraalt.

Stage vacature opleiding leidinggevende bediening MBO 4

Per 1 augustus minimaal 6 maanden

Tijdens deze stage krijg je de kans om jouw leiderschap in de praktijk te brengen als leidinggevende bediening, terwijl je omringd wordt door de warme gastvrijheid en diverse culturen van Suriname. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het coördineren van het bedienend personeel, maar ook voor het beheren van voorraden, het opstellen van menu- en drankkaarten en het waarborgen van een uitmuntende service voor de gasten.

Daarnaast krijg je de kans om de lokale keuken en culinaire tradities van Suriname te ontdekken, terwijl je werkt aan het verbeteren van je communicatieve vaardigheden en gastvrijheid. Kortom, een stageperiode in Suriname als leidinggevende bediening biedt niet alleen een waardevolle leerervaring, maar ook een onvergetelijk avontuur dat je voor altijd bij zal blijven.

Ben jij klaar om jouw passie voor gastvrijheid te combineren met een internationale stage-ervaring? Wacht dan niet langer en solliciteerr nu voor deze unieke kans om jouw carrière in de horeca een vliegende start te geven in het prachtige Suriname!

Solliciteer stageplaats horeca Suriname >>

Stage vacature opleiding leidinggevende keuken MBO 4

Per 1 augustus minimaal 6 maanden

Tijdens je stage leer je niet alleen de lokale keuken kennen, maar krijg je ook de mogelijkheid om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende omgeving. Je zult niet alleen betrokken zijn bij de dagelijkse gang van zaken in de keuken, maar ook bij het coördineren van activiteiten, het beheren van voorraden en het waarborgen van de kwaliteit van gerechten.

Bovendien biedt Suriname een unieke mix van culturen en tradities, wat je de kans geeft om je horizon te verbreden en nieuwe smaken te ontdekken. Kortom, een stage in Suriname als leidinggevende keuken is niet alleen een kans om jezelf professioneel te ontwikkelen, maar ook om een ​​onvergetelijk avontuur te beleven dat je voor altijd bij zal blijven.

Durf jij de stap te zetten en je culinaire carrière een internationaal tintje te geven? Aarzel dan niet langer en solliciteer nu voor deze unieke stage-ervaring in Suriname.

 

Solliciteer stageplaats horeca Suriname >>

Meer over de stageopdracht

Stage bij een erkend SBB internationaal leerbedrijf.

 

 • Bekwame stagebegeleiders

 • Huisvesting in Paramaribo inbegrepen

 • Stagevergoeding

 • Rebuild Suriname is officieel  intermediair van SBB in Suriname

 • Rebuild Suriname is het aanspreekpunt voor alle vragen rondom de stage